Catering Nordsjælland. Om os - catering fra Klampenborg i Nordsjælland
15962
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-15962,qode-quick-links-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,qode-child-theme-ver-11.0.1493636313,qode-theme-ver-11.0,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.1.1,vc_responsive

God tapas, brunch og andre spændende madoplevelser til fornuftige priser hos cateringfirma i Nordsjælland

Vi serverer alt fra sandwich, tapas, brunch, firmafrokost og til traditionelle og ekstravagante buffeter – både til virksomheder og private. I vores køkken er der ingen stress eller gastronomiske genveje, men derimod laver vi mad ud af huset i København og Nordsjælland med gode råvarer som udgangspunkt, og med gæsterne som midtpunkt.

Lad os sørge for det hele

Madministeriet tilbyder totale og delvise løsninger til både den helt store og den mere beskedne firmafest. Der er følgende umiddelbare fordele ved at lade os stå for planlægning samt afvikling af jeres firmafest:

✔ Virksomheden sparer en masse planlægningstimer.

✔ I behøver ikke krydse fingre for at leverandørerne lever op til aftalen.

✔ Fest-udvalget kan deltage i festen på lige fod med kollegaerne.

 

Vi har den fornødne bredde i fagområder til at kunne håndtere simple og meget komplicerede opgaver inden for Catering. Vi fordyber os i den enkelte opgave, tager ansvaret og løfter catering op på et højt gastronomisk plan, mens du nyder friheden som gæst. Glem alt omkring dig, når vores professionelle og dygtige team giver dig en oplevelse ud over det sædvanlige.

Moderne catering i Nordsjælland, høj kvalitet og kærlighed til de gode råvarer

Madministeriet er en moderne catering virksomhed med sans for stil og kvalitet.

 

Vi tilbyder mange spændende løsninger til både privat og erhverv.

 

Vælg kvalitet næste gang du skal have gæster, firmafest eller temafest og giv dem en lækker oplevelse. Hos Madministeriet er vi kendt på kvaliteten, og vi sætter en ære i at finde den helt rigtige løsning til dig.

 

Vi arbejder med dyb respekt og kærlighed til maden og den enkelte råvare. Der arbejdes altid med sæsonens aktuelle udbud, så maden er af den højeste kvalitet og fyldt med smag og kraft.

 

Vores mad henter inspiration fra hele verden, men typisk er udgangspunktet danske råvarer tilsat en håndfuld krydderier, der giver et smagsnuanceret og spændende køkken. Vores tilgang til maden er ærlighed og et ønske om at få det bedste frem i de enkelte råvarer.

 

For os handler det om kærlighed til de gode råvarer, vi er i konstant udvikling og stiller krav til producenter og produkter. Madministeriet stræber efter at levere kvalitet , fremme miljøet og højne forbrugerens viden og kendskab til god mad.

 

Udover vores catering og generelle mad ud af huset her i Nordsjælland elsker vi selv at bo her med alt det grønne, smukke strande og flotte ejendomme.

 

Her kan du læse meget mere om livet i Nordsjælland:

 

Visit Nordsjælland

Nordsjælland på Wikipedia

 

Og her kan du kontakte os, og bestille mad ud af huset