Tapas take away i København. Catering til lækker tapas ud af huset.
15683
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-15683,page-child,parent-pageid-15299,wp-custom-logo,et_divi_builder,qode-quick-links-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,qode-child-theme-ver-11.0.1493636313,qode-theme-ver-11.0,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.1.1,vc_responsive,et-pb-theme-bridge child,et-db,et_minified_js,et_minified_css

Tapas

Et stykke spansk hygge kultur lavet med kærlighed og passion for det folkelige køkken – Vi har kreeret nogle små delikate og inspirerende tapas.

Tapas er jo skabt til gode hyggestunder om bordet med gode mennesker omkring sig.

 

Vi anbefaler 5-7 tapas til hygge samvær og 9-11 hvis det er middags arrangement.

Det er det antal man bestiller der leveres.

Bestil din tapas menu


Stegte svampe med chorizo og urtecreme

Tapas er = kvalitet. Og intet andet

Tapas er = kvalitet. Og intet andet

Det handlede ikke om at få de billigste råvarer, og lave den billigste tapas i København.

Det handlede om glæden ved selv at sætte tænderne i en lækker spansk pølse, en fyldt peberfrugt eller en god ost, altsammen sammen med et glas godt vin som komplimenterede de varer der var.

Så selvom det kan have sine udfordringer at holde fast på sine visioner omkring mad, og lave det til en forretning der leverer tapas take away i København, så er det stadig den glæde der driver det.

Og heldigvis kommer der flere og flere glade kunder hos Madministeriet, som elsker den lækre tapas catering i København, som man får som mad ud af huset fra netop Madministeriet.

Hvis du gerne vil prøve vores tapas, er du meget velkommen til at kontakte os og høre mere om de enkelte råvarer, de har nemlig allesammen en god historie.

Du kan bruge tapas til nytår, fødselsdage, jubilæumer, konfirmationer og receptionsmad. Kort sagt det en nem ret at servere, og indtage.

 

Det eneste som det kræver er forståelsen for de gode råvarer, og glæden ved at kunne formidle den forståelse.