Vi elsker at arbejde med sæsonens råvarer! Det friske, det sprøde, det farverige og det smagfulde er alt sammen med til at definere årstiden og giver os inspirationen til at kreere og tilberede de lækreste retter, sæsonen kan byde på.
Herunder ser du vores bud på smagfulde buffeter tilpasset lige præcis denne sæson.
Her kan vælges mellem 4 buffeter:
- Rimmet laks på urter, blomsterkapers og mild brøndkarsecreme
- Lufttørret okseinderlår med purløgsvinaigrette, små syltede tomater og rugbrødstuille
- Unghane marineret i citron og havsalt
- Rosastegt kalveculotte med svampecreme
- Ovnbagte stænger af knoldselleri med røget paprika
- Små krydderstegte kartofler med timian og jomfru i det grønne
- Sprød salat vendt med citrusvinaigrette og friske urter
- Pasta med broccoli, rødløg og sennepsbalsamico
- 2 slags ost med blommechutney og ristede nødder
- Trifli med bær, chokolade og vaniljecreme
- Hjemmebagt brød + smør
Pris pr pers 295,-
- Askerøget torsk med saltede agurker, gulrødder, estragonmayo og rodfrugte chips
- 2 slags skøn charcuteri fra slagteren med syltede løg, agurk og mayo
- Dansk frilandskvæg naturkød, langtidsbraiseret med skøn cremet svampesauce
- Fennikelsalat med blåbær, syltet rødløg og rugbrødscroutons
- Grov broccolisalat med saltristede kerner, rosiner og pisket skyr med dild
- Rørt kartoffel med mild rygeost og timian
- Groft brød med pisket smør med en snert af groft salt og peber
- Chokolademousse med groftrevet lækker chokolade og brombær og pisket cremefraiche
Pris pr pers 285,-
- Bagt laks med nordsørejer og grøn dildmayo.
- Syltet bagte rødbeder , sprøde kerner og estragoncreme.
- Oksesteg stegt med hvidløg og citrontimian.
- Saltbagt spidskål med grøn crudite og sprøde æblechips.
- Sellerisalat med grov sennep på plukket grøn salat og urter.
- Små bagte kartofler med urtesmør.
- Chokoladefondant med hindbær coulis og hvid chokolade.
- Hjemmebagt brød
Pris pr pers 275,-
- Kold røget laks med rygeostcreme, radiser, og grøn olie samt maltjord.
- Langtidsbagte gulerødder med honning og sesam, samt sød kartoffelpure.
- Råmarineret fennikel med soltørret tranebær og appelsin.
- Brændt blomkål med trøffelcreme.
- Kalvefilet med vintergrønt og svampesauce.
- Svinemørbrad med grøn coucoussalat og bagte små tomater.
- Citrontærte med mynte og krokant.
- Hjemmebagt brød.
Pris pr pers 325,-