Julebuffet - Madministeriet.dk
18043
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-18043,page-child,parent-pageid-15299,wp-custom-logo,et_divi_builder,qode-quick-links-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,qode-child-theme-ver-11.0.1493636313,qode-theme-ver-11.0,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.1.1,vc_responsive,et-pb-theme-bridge child,et-db,et_minified_js,et_minified_css

Julebuffet

Til den bedste julefrokost hører sig den bedste julemad. Med den julebuffeten fra Madministeriet får du den lækre
julemad i den bedste kvalitet – og til priser så alle kan være med.
Få alle favoritterne samlet et sted og lad Madministeriet stå for tilberedningen, så I kan fokusere på festen.

Vælg Madministeriets julebuffet`s fristelser:

Her kan vælges mellem vores 3 lækre buffets:

Jule Menu 1 

 

  • Cremet karrysild med Hakket æg, rødløg og dild.
  • Røget laks med Kryddeerurtecrem, ristet sesam og brøndkarse
  • Honingbagte gulerødder med sweet potatoes, ristede mandler og ærteskud.
  • Rød spidskålsalat med granantæbler, ristede solsikkekerner og friske krydderurter.
  • Flæskesteg med appelsinsyltet rødkål og kanel.
  • Lune timian frikadeller med hjemmelavet agurkesalat.
  • Ris á la mande med hjemmelavet kirsebærsauce.

 

 

Tilvalg

 

  • Hjemmelavet hønsesalat med asparged og baconknas – 35 kr. pr. kuvert
  • Lun Leverpostej med champignon og bacon – 30 kr. pr. kuvert
  • Fiskefilet med grov remoulade,citron og dild – 30 kr. pr. kuvert
  • ½æg med rejer,mayonaise og dild. – 28 kr. pr. kuvert
  • 2 slag Hjemmebagt brød og smør – 20 kr. pr. kuvert
  • Confiteret andelår med syltet blommekompot og danske æbler med orange og kanel – 45 kr. pr. kuvert

 

Jule Menu 2 

 

  • Marineret sild med rødløg, blomsterkapers og dild.
  • Kryddersild med syltede rødløg,kapers og dild.
  • Røget laks med citrus-senneps creme toppet med urter.
  • ½æg med rejer,mayonaise og dild.
  • Grov leverpostej med syltede agurker.
  • Cremet kartoffelsalat med cornichoner og radiser.
  • Flæskesteg med appelsinsyltet rødkål og kanel.
  • Ris á la mande med hjemmelavet kirsebærsauce.

 

Tilvalg

 

  • Hjemmelavet hønsesalat med asparged og baconknas – 35 kr. pr. kuvert
  • Lun Leverpostej med champignon og bacon – 30 kr. pr. kuvert
  • Fiskefilet med grov remoulade,citron og dild  – 30 kr. pr. kuvert
  • 2 slag Hjemmebagt brød og smør  – 20 kr. pr. kuvert
  • Confiteret andelår med syltet blommekompot og danske æbler med orange og kanel – 45 kr. pr. kuvert

 

 

Jule Menu 3

 

  • Marineret sild med rødløg, blomsterkapers og dild
  • Cremet karrysild med Hakket æg, rødløg og dild.
  • Røget Laks med æg royale.
  • ½æg med rejer, mayonaise og dild.
  • Fiskefilet med grov remoulade, citron og brøndkarse.
  • Salat af perlebyg, græskar vendt med grønkål og nødder i vinegrette.
  • Lun Leverpostej med champignon, bacon og rødbeder.
  • Julesylte med rødbeder og grov sennep.
  • Lune timian frikadeller med hjemmelavet agurkesalat
  • Hjemmelavet kartoffelsalat med radiser og cornichoner.
  • Flæskesteg med appelsinsyltet rødkål og kanel.
  • Ris á la mande med hjemmelavet kirsebærsauce, solbærsaft og vanilje.
  • 2 slags hjemmebagt brød og smør.

 

Tilvalg

 

  • Hjemmelavet hønsesalat med asparges og baconknas – 35 kr. pr. kuvert
  • Confiteret andelår med syltet blommekompot og danske æbler med orange og kanel – 45 kr. pr. kuvert

Ved bestilling af minimum 35 kuverter følger der en 1 stk. mandelgave til buffet til en værdi på 150 kr.

Sidste bestillings dag til julefrokost buffet er 22. december 2023 kl . 12:00

Bestillingsfrist for andelår er 5. December 2023 kl 12:00