Firmafrokost - Madministeriet.dk
16161
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-16161,page-child,parent-pageid-16156,qode-quick-links-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,qode-child-theme-ver-11.0.1493636313,qode-theme-ver-11.0,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.1.1,vc_responsive

Frokostordning til jeres virksomhed

Mad med omtanke for helbredet

At investere i firmafrokost til dine medarbejdere og kolleger giver god mening. Sund og nærende firmafrokost giver energi og koncentration og øger dermed effektiviteten.

 

Vores firmafrokost leveret direkte til døren er ikke dyrere end at hente frokosten ude i byen eller ansætte personale til at lave den på stedet.

Vi laver så vidt muligt alt fra bunden, bruger friske råvarer, og i det hele taget tilstræber vi en grad at gastronomi, der gør Mad i Balance til et attraktivt tilbud. Vi vil overbevise om, at det sagtens kan lade sig gøre på en gang at spise sundt og godt.

 

Vores tema i frokosten er en frokostbuffet hvor der hver dag vil være en varm/lun ret. Derudover vil der være små lækre tærter, sunde fyldige salater, dressinger, hjemmebagt brød, sunde snacks og antipasti.

 

1 gang om måneden vil vi lave en temauge hvor der vil være mulighed for at smage på et af verdens mangfoldige køkkener.

 

Hveranden fredag vil vi kunne tilbyde brunch til jeres medarbejdere hvis I ønsker dette. Vi vil desuden kunne levere en kurv med aftensmåltidet til jeres medarbejdere så de sparer indkøbene efter arbejde. Vi kan ligeledes tilbyde morgenkomplet på jeres virksomhed.

 

Vi ser på sammensætningen af virksomheden og gør alt for at I får glade medarbejdere omkring frokostbordet hver dag.

Priser

Vi kan levere lækre frokostbuffeter til jeres virksomhed fra kun (Prisen er pr. kuvert pr. dag og excl. moms):

65,-

Kontakt os

Lyder dette interessant, så kontakt os via formularen nedenfor. Så vil vi vende tilbage og vi kan snakke om behovene i jeres virksomhed.

Vi glæder os til at høre fra dig.