Buffet - Madministeriet.dk
16100
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-16100,page-child,parent-pageid-15299,qode-quick-links-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,qode-child-theme-ver-11.0.1493636313,qode-theme-ver-11.0,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.1.1,vc_responsive

Buffet

Vi elsker at arbejde med sæsonens råvarer! Det friske, det sprøde, det farverige og det smagfulde er alt sammen med til at definere årstiden og giver os inspirationen til at kreere og tilberede de lækreste retter, sæsonen kan byde på.

Herunder ser du vores bud på smagfulde buffeter tilpasset lige præcis denne sæson.

Her kan vælges mellem 4 buffeter:

Buffet 1

  • Rimmet laks på urter, blomsterkapers og mild brøndkarsecreme
  • Lufttørret okseinderlår med purløgsvinaigrette, små syltede tomater og rugbrødstuille
  • Unghane marineret i citron og havsalt
  • Rosastegt kalveculotte med svampecreme
  • Ovnbagte stænger af knoldselleri med røget paprika
  • Små krydderstegte kartofler med timian og jomfru i det grønne
  • Sprød salat vendt med citrusvinaigrette og friske urter
  • Pasta med broccoli, rødløg og sennepsbalsamico
  • 2 slags ost med blommechutney og ristede nødder
  • Trifli med bær, chokolade og vaniljecreme
  • Hjemmebagt brød + smør

Pris pr pers 275,-

Buffet 2

  • Askerøget torsk med saltede agurker, gulrødder, estragonmayo og rodfrugte chips
  • 2 slags skøn charcuteri fra slagteren med syltede løg, agurk og mayo
  • Dansk frilandskvæg naturkød, langtidsbraiseret med skøn cremet svampesauce
  • Fennikelsalat med blåbær, syltet rødløg og rugbrødscroutons
  • Grov broccolisalat med saltristede kerner, rosiner og pisket skyr med dild
  • Rørt kartoffel med mild rygeost og timian
  • Groft brød med pisket smør med en snert af groft salt og peber
  • Chokolademousse med groftrevet lækker chokolade og brombær og pisket cremefraiche

Pris pr pers 245,-

Buffet 3

  • Laksesoufflè på små salater med rejer og limesirup
  • Oksetyndsteg bagt på urter
  • Bornholmsk unghane med rød bulgur og persillepesto
  • Glaserede rødbeder med havtorn og æblechips
  • Sellerisalat med grov sennep
  • Grønsagsfrikassè med små nye kartofler
  • Chokoladefondant med hindbærcoulis og hvid chokolade
  • Hjemmebagt brød + smør

Pris pr pers 225,-

Buffet 4

  • Dampet torsk med brunet smør, kapers og persille
  • Salat med rejer, citron mayo, revet blomkål og masser af dild
  • Stegt unghane med citron og hvidløg
  • Grillet kalvemørbrad vendt i krydderurter
  • Timianstegte kartofler med grøn pesto
  • Honningbagte rodfrugter med persille og citron
  • Grønne bønner med ventreche, syltede rødløg og vinaigrette
  • Grov salat med syltede tomater, parmesan og croutoner
  • Hjertesalat med tomatpesto, purløg og sesam
  • Cheesecake med lime
  • Hjemmebagt brød + smør

Pris pr pers 295,-

Bestil din buffet