Madministeriet.dk | Buffet
16100
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-16100,page-child,parent-pageid-15299,qode-quick-links-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,qode-child-theme-ver-11.0.1493636313,qode-theme-ver-11.0,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.1.1,vc_responsive

Buffet

Vi arbejder udefra vi rigtig godt kan lide sæsonens råvare og herigennem henter den rette inspiration til at kreere de gode retter som vores kokke elsker at tilberede.

Her kan vælges mellem 4 buffeter:

Buffet 1

  • Rimmet laks på urter, blomsterkapers og mild brøndkarse creme.
  • Lufttørret okseinderlår med purløgs vinaigrette , små syltede tomater og rugbrøds tuille.
  • Unghane marineret i citron og havsalt.
  • Rosastegt kalveculotte med svampecreme.
  • Ovnbagte stænger af knoldselleri med røget paprika.
  • Små krydderstegte kartofler med timian og jomfru i det grønne.
  • Sprød salat vendt med citrus vinaigrette og friske urter.
  • Pasta med broccoli, rødløg og senneps balsamico.
  • 2 slags ost med blommechutney og ristede nødder.
  • Trifli med bær, chokolade og vanilje creme.
  • Hjemmebagt brød + smør

Pris pr pers 275,-

Buffet 2

  • Salat med jomfruhummer, radiser og brøndkarse
  • Gulerødder med syltede rødløg og mild vinaigrette.
  • Råmarineret fennikel med soltørrede tranebær og appelsin
  • Hvid fisk bagt med birkes, timian og citron
  • Stegt kalvefilet med balsamico gulerødder og bagte tomater
  • Svampefarseret svinemørbrad med krydderurte couscous
  • Råstegte kartofler
  • Citrontærte med mynte og krokant.
  • Hjemmebagt brød + smør

Pris pr pers 245,-

Buffet 3

  • Laksesoufflè på små salater med rejer og limesirup
  • Oksetyndsteg bagt på urter.
  • Bornholmsk unghane med rød bulgur og persillepesto
  • Glaserede rødbeder med havtorn og æblechips
  • Sellerisalat med grov sennep
  • Grønsagsfrikassè med små nye kartofler
  • Chokoladefondant med hindbær coulis og hvid chokolade
  • Hjemmebagt brød + smør

Pris pr pers 198,-

Buffet 4

  • Dampet torsk med brunet smør, kapers og persille
  • Salat med rejer, citron mayo, revet blomkål og masser af dild
  • Stegt unghane med citron og hvidløg.
  • Grillet kalvemørbrad vendt i krydderurter
  • Timianstegte kartofler med grøn pesto
  • Honningbagte rodfrugter med persille og citron.
  • Grønne bønner med ventreche, syltede rødløg og vinaigrette.
  • Grov salat med syltede tomater, parmesan og croutoner.
  • Hjertesalat med tomatpesto, purløg og sesam.
  • Limecheese cake med lime
  • Hjemmebagt brød + smør

Pris pr pers 295,-

Bestil din buffet