Madministeriet.dk | Buffet
16100
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-16100,page-child,parent-pageid-15299,qode-quick-links-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,qode-child-theme-ver-11.0.1493636313,qode-theme-ver-11.0,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.1.1,vc_responsive

Buffet

Madministeriets mad henter inspiration fra mange steder i verden, dog er vores udgangspunkt altid taget i danske råvarer, tilsat en palette af krydderier der giver maden en spændende smagsnuance. Dette er også tilældet i vores forskellige buffeter hvor der alt fra den traditionelle buffet til det mere ekstravagante.

Vælg mellem vores 6 lækre buffeter:

Buffet 1

  • Sukkersaltet laks på rucola, blomsterkapers og mild brøndkarse creme.
  • Lufttørret okseinderlår med purløgs vinaigrette , syltede små tomater og rugbrøds tuille.
  • Unghane marineret i havsalt og citron.
  • Rosastegt kalveculotte, serveret med svampecreme.
  • Ovnbagte stænger af knoldselleri med røget paprika.
  • Små krydderstegte kartofler med timian og jomfru i det grønne.
  • Sprød salat vendt med citrus vinaigrette og friske urter.
  • Pasta med senneps balsamico, broccoli og rødløg.
  • 2 slags oste med syltede blommechutney og ristede nødder.
  • Trifli med bær, chokolade og vanilje creme.
  • Hjemmebagt brød.

Pris pr pers 275,-

Buffet 2

  • Salat med jomfruhummer, radiser og brøndkarse
  • Grønne asparges med mild vinaigrette og syltede rødløg
  • Råmarineret fennikel med soltørret tranebær og appelsin
  • Hvid fisk bagt med birkes, timian og citron
  • Stegt kalvefilet med balsamisk gulerødder og bagte tomater
  • Svampefarseret svinemørbrad med krydderurte couscous
  • Citrontærte med mynte og krokant.
  • Hjemmebagt brød.

Pris pr pers 245,-

Buffet 3

  • Laksesoufflè på små salater med rejer og limesirup
  • Breasola med sennepsmayonaise, kapers, grape og brøndkarse.
  • Oksetyndsteg bagt på urter.
  • Bornholmsk unghane med rød bulgur og persillepesto
  • Glaserede rødbeder med havtorn og æblechips
  • Sellerisalat med grov sennep
  • Grønsagsfrikassè med små nye kartofler
  • Chokoladefondant med hindbær coulis og hvid chokolade
  • Hjemmebagt brød.

Pris pr pers 198,-

Buffet 4

  • Røget laks med rygeost creme, urtesalat og limeglace
  • Bruschetta med serrano og grillet artiskokcreme
  • Bagte rødbeder med blå kornblomst og friske krydderurter
  • Salat med courgetter, kikærter ,rødløg, chili, feta og basilikumpesto
  • Ovnstegt kylling med ristet blommetomater og fennikel samt citrondressing
  • Timianstegt kalvefilet med bagte rodfrugter og svampesauce
  • 2 slags gårdoste med frugtchutney
  • Panna cotta med bær og nøddeknas
  • Hjemmebagt brød

Pris pr pers 265,-

Buffet 5

  • Jomfruhummer tærte med forårsløg, dildolie rugbrødscroutoner
  • Røsti med semi dried tomater og frisk timian
  • Grove vintersalater med stegte scampi, tomat, hvidløg og frisk basilikum
  • Sort bønnesalat med valnødder, mozzarella og dildpesto
  • Spinattærte med svampe og spidskommen
  • Unghanebryst med parmaskinke, salvie og stegte små kartofler
  • Chokoladekage med råsyltet bær og mascarpone creme med vanilje
  • Hjemmebagt brød

Pris pr pers 178,-

Buffet 6

  • Grillet kalvemørbrad vendt i krydderurter.
  • Stegt unghane med citron og hvidløg.
  • Dampet torsk med brunet smør, kapers og persille.
  • Timianstegte kartofler med grøn pesto
  • Honningbagte rodfrugter med persille og citron.
  • Grønne bønner med ventreche, syltet rødløg og vinaigrette.
  • Grov salat med syltet tomater, parmesan og croutoner.
  • Hjerte salat med tomatpesto, purløg og sesam.
  • Salat med rejer, citron mayo, revet blomkål og masser af dild.
  • Rabarberkage med lemon creme
  • Hjemmebagt brød

Pris pr pers 268,-

Bestil din buffet