Brainfood - Madministeriet.dk
16164
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-16164,page-child,parent-pageid-16156,qode-quick-links-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,qode-child-theme-ver-11.0.1493636313,qode-theme-ver-11.0,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.1.1,vc_responsive

Brainfood frokostordning

Giv dig og dine kolleger et mærkbart og langtidsvirkende energi-boost med Brainfood hver dag til frokost. Brainfood er helt unikt tilbud til virksomheder om en sund frokostordning i København, hvor alle retterne er sammensat, så de giver jer øget sundhed, styrke og velvære.

Det er sundt at gå på arbejde

Mærk forskellen hurtigt

Brainfood er mad, der er tænkt over. Vi leverer sunde madvaner via arbejdspladsen. Ud over velsmagen vil jeres første oplevelse med Brainfood være, at maden er med til at holde blodsukkeret stabilt, så I undgår det velkendte dyk i koncentrationen og energien efter frokost.

Ret hurtigt efter vil I også opleve fordele som:

✔ Større velvære

✔ Bedre humør og gladere kolleger

✔ Mindre stress

✔ Højere effektivitet

✔ Bedre helbred

✔ Vægttab

✔ Færre sygedage

 

Brainfood er udviklet af kostvejleder Lene Hansson og gourmetkokken Roberto Hansen fra Madministeriet, som har en fælles passion for at skabe energirigtig mad, der er sammensat, så den bliver optaget bedst muligt og får fordøjelsen til at virke optimalt.

Når kokkens og kostvejlederens ekspertiser forenes, bliver mad pludselig til meget mere end bare mad. Det bliver til Brainfood – en sund frokostordning.

Du bliver hvad du spiser, så det er sund fornuft at vælge Brainfood.
Bestil Brainfood og få mere energi til dig og dine kolleger.

Derfor virker Brainfood

Daglig hjælp til at opnå sundhed med low-carb food

Brainfood er sund frokost til virksomheder i København, og er bygget på sund fornuft, rene råvarer og velsmag. Retterne tilsættes nyeste viden og erfaring om den rette sammensætning af kosten, så den giver kroppen overskud til at yde mere, helbrede sig selv og få det bedre. Maden giver en dejlig, sund mæthedsfornemmelse.

 

Brainfood frokostordningen til virksomheder giver den rette balance i kroppen fordi opskrifterne tager hensyn til:

✔ Syre/base balancen

✔ “De 8 kostråd”

✔ Blodsukkerbalancen

✔ Sænkning af stresshormoner

✔ Genopbygning af immunforsvar

 

Viljen til at spise en sund frokost er stor hos rigtig mange danskere, men det kan være svært at overskue de mange kostråd og gennemføre dem korrekt i hverdagen. Derfor er netop denne frokostordning en stor hjælp til alle, der gerne vil leve sundt.

Ordningen er samtidig meget attraktiv for virksomheder, der på en omsorgsfuld måde vil støtte deres medarbejderes sundhed og helbred.

Branfood er udviklet af Lene Hansson og Roberto Hansen

Hvem er Brainfood?

Eksperter i sunde arbejdspladser

Lene Hansson har allerede igennem en årrække arbejdet med sundhed på danske arbejdspladser i projektet “Sund virksomhed”. Her holder hun foredrag og workshops på virksomheder og tilbyder rådgivning for at fremme sundheden og livskvaliteten blandt de ansatte.
Med Brainfood går hun skridtet videre for at sikre den daglige sundhed på arbejdspladserne ved at sammensætte frokoster, der gør en forskel for den enkeltes sundhed og energi.

 

Kokken Roberto Hansen har via sin cateringvirksomhed Madministeriet stor erfaring i at levere frisklavet, velsmagende mad af høj kvalitet til mange mennesker. Han køber primært ind hos små producenter, som ofte udmærker sig ved at sætte en ære i tilbyde de bedste råvarer og som tager hensyn til økologi og dyrevelfærd. Det er Roberto og Madministeriets erfaring og kvalitetskrav, der gør det muligt at tilbyde Brainfood helt frisklavet, af høj kvalitet og til tiden på din arbejdsplads hver dag.

 

Opskrifter fra kostvejleder Lene Hansson

Opskrifterne i jeres Brainfood-frokostordning er sammensat helt korrekt af kostvejleder Lene Hansson og følger hendes veldokumenterede kostprincipper, som hun har beskrevet i sine 33 bøger, i TV-programmer som “Du er hvad du spiser” på TV3 og tidligere som fast kostekspert i Go’Morgen Danmark på TV2.

 

Gourmetkok står for tilberedningen

Tilberedningen af Brainfood opskrifterne er lagt i hænderne på Madministeriets Roberto Hansen. Han har arbejdet sammen med store navne som Rene Bolvig, Michel Michaud og Søren Gericke. Roberto har arbejdet med catering siden år 2000 og altid med fokus på høj kvalitet og velsmag. Det kan ikke undgå at smitte af på alle retter, at han tidligere har mestret gryder og pander i gourmet-køkkenerne på Søllerød Kro, Hotel D’Angleterre, Belle Terrasse samt Det Danske Hus i Paris.

Eksempel på en ugemenu med Brainfood

Med Brainfood frokostordningen får I hver dag serveret:

1 varm ret med tilbehør
2 specielt udtænkte salater med spændende ingredienser
Hjemmerørt dressing
1 specialitet
Hjemmebagt brød

Det kan eksempelvis se sådan her ud:

Mandag

Bønne- og linsesalat med asparges og friske urter
Gedeostsalat med pære, appelsin og radiser
Fuldkornskiks med sød kartoffel
And med pink grapefrugt og gule beder
Græskarrugbrød
Grahamsbrød med sesam

Tirsdag

Salat med vilde ris, avocado og brøndkarse
Kartoffelfad med revet muskatnød
Knækbrød med tomatpostej
Barbecue-kalkunsteak med græskarsalsa
Rugbrød bagt på surdej med sirup
Krydret madbrød

Onsdag

Quinoasalat med grillede grøntsager og ristede pinjekerner
Rødbederåkostsalat med ananas og ristede solsikkekerner
Riskiks med hummus
Fasan bagt i birkes, æblechutney og granatæble
Rugbrød med kærlighed
Mangobrød med mysli og mandler

Torsdag

Kartoffel- og avocadosalat med kapers
Portobello svampe farseret med spinat og friskhøvlet parmesan
Nudler i chinabox
Freaky fiskefrikadeller med tangsalat
Rugbrød med soltørrede tomater
Glutenfri råkostbrød med ingefær, æbler og gulerod

Fredag

Pastinaksalat syltet i lime og honning med koriander
Gulerodssalat med kommen og dild
Chili chokolade
Brændende kærlighed med kalkun, rødbeder og græskar
Rugbrød bagt med alverdens korn
Focaccia med rosmarin

Prisen

Prisen for en sund frokost, der giver mere energi til dig og dine kolleger, er kun (Prisen er pr. kuvert pr. dag og excl. moms):

85,-

Kontakt os

Synes du ordningen lyder interessant, så kontakt os helt uforpligtende via nedenstående formular.

Vi glæder os til at høre fra dig.