Børnecancerfonden - Madministeriet.dk
16960
page-template-default,page,page-id-16960,qode-quick-links-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,qode-child-theme-ver-11.0.1493636313,qode-theme-ver-11.0,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.1.1,vc_responsive

HVORFOR STØTTER VI BØRNECANCERFONDEN?

Madministeriet har valgt at støtte Team Rynkeby da deres mål er at cykle, arbejde og skabe opmærksomhed og muligheder for børnecancerfonden og børnelungefonden ved at indsamle penge til dem. Det synes vi er gavnligt og værdifuldt, at vi som virksomhed kan være med til at bidrage til de kære børn, så de kan få en mulighed for at blive helbredt, eller få en bedre hverdag.

 

Vi afholder et par gange om året, sociale arrangementer for hvis formål er at sende overskuddet til Børnecancerfonden gennem Team Rynkeby.

 

Blandt andet har vi 4 koncerter med SKO/TORP hvor overskuddet doneres til Børnecancerfonden.

 

På sådan en dag giver vores medarbejder gerne en gratis hånd med og folk fra Team Rynkeby møde op og arbejder igennem gratis.

 

Der arbejdes på at skabe en event eller to mere i vores lokaler i Charlottenlund, som kan være med til at bidrage til støtte for overnævnte.

 

Har du Ideer eller tanker, du vil bidrag med, så kontakt os endelig, da vi gerne ser på andre spændende tiltag, for at skabe muligheder ved at kunne samle penge ind eller gøre en dag, til en fantastisk dag, for de kære børn.